naled

Poštovani,

NALED, u okviru projekta „Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje građevinskih dozvola u lokalnim samoupravama koje učestvuju u programu Evropskog PROGRES-a“ podržanog od strane Evropske unije, Vlade Švajcarske i Vlade Republike Srbije a preko programa Evropski PROGRES, organizuje info dan za podnosioce zahteva za elektronske dozvole za gradnju.

Info dan je namenjen građevinskim inženjerima, arhitektama, projektantima i ostalim podnosiocima zahteva za dozvole za građenje kroz Centralnu evidenciju objedinjenih procedura (CEOP). Info dan učesnicima daje priliku da odgovore na dileme u vezi sa formatom i sadržajem tehničke dokumentacije koja se prilaže uz zahteve, kao i da sa trenerima prođu kroz praktični deo podnošenja zahteva u CEOP sistemu.

Info dan se održava u Bujanovcu, u sredu 07.12.2016. u prostorijama Ekonomskog fakulteta, ul. Karađorđa Petrovića bb, Bujanovac, sa početkom od 11:00h.

U prilogu Vam dostavljamo  agendu.

Molimo Vas da se prijavite za info dan putem sajta Inženjerske komore ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Napomena: Prisustvovanje info danu je besplatno.

Inženjerska komora Srbije bodovaće prisustvovanje info danu sa 5 poena za članove IKS-a.

Srdačan pozdrav,

Milica Anđelković

NALED
Makedonska 30, VII sprat, 11000 Beograd, Srbija
m: 063/352-026
t: +381 11 33 73 063, f: +381 11 33 73 061
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,www.naled-serbia.org  
naled 10

naled1