АНКЕТА – УТВРЂИВАЊЕ ПОТРЕБА ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗА МЕРЕ ПОДРШКЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БАБУШНИЦА

ОПШТИНА БАБУШНИЦА
Општинска управа
Одељење за привреду и финансије
Одсек за привреду, локални економски развој
и заштиту животне средине
Датум: 01.02.2019. године

АНКЕТА – УТВРЂИВАЊЕ ПОТРЕБА ПОЉОПРИВРЕДНИКА ЗА МЕРЕ ПОДРШКЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ БАБУШНИЦА


         Поштовани,

        У оквиру ове анкете представљен је списак мера и инвестиција које су саставни део Правилника о измени правилника о обрасцу и садржини програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја и обрасцу извештаја о спровођењу мера пољопривредне политике и политике руралног развоја („Службени гласник РС" бр. 16/18). У оквиру сваке мере постоји више инвестиција и свака од њих има своју шифру, те ће тако и бити представљене. У складу са поменутим Правилником и уз сагласност Министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства, Локална самоуправа сваке године израђује Програм подршке спровођења мера пољопривредне политике и политике руралног развоја на територији општине за текућу годину. Резултат овог анкетирања указаће на реалне потребе пољопривредника на територији општине.
       Молимо Вас, да приликом попуњавања анкете, заокружите највише 2 мере и у оквиру мере највише 2 инвестиције за које сматрате да ће у највећој мери бити од користи пољопривредницима у смислу повољнијег и успешнијег обављања пољопривредне делатности, а које ће такође бити и од значаја за развој пољопривреде уопште, на територији општине Бабушница.
Рок за достављање попуњених анкета је 11.02.2019. године до 14:30 часова. Попуњене анкете доставити у згради општине, ул. Ратка Павловића бр. 1, канцеларија бр. 43 или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
        Анкету можете преузети овде.